WERKKLEDIJ, VEILIGHEIDSKLEDIJ EN VEILIGHEIDSSCHOENEN

Ben je op zoek naar werkkledij? Wij zijn hebben een zeer ruim assortiment aan werkkkleding. Onze werkkledij is zowel voor mannen als vrouwen en dit van doe-het-zelver tot professional. In ons assortiment vind je ook gespecialiseerde werkkledij met specifieke normen zoals vlamvertragende werkkledij, high visibility werkkleding, regenkleding, thermische werkkledij, ... Daarnaast vind je bij ons ook specifieke werkkledij als zorgkleding, horecakleding, of speciaal voor tuinaannemers, stukadoors, schilders, kuisafdelingen, schoonheidsspecialiste, hotelsector, verkoopsteam, dierenartsen en nog veel meer.

Al onze werkkleding is gericht op een hoge kwaliteit met een hedendaagse uitstraling. Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft nood aan het juiste materiaal. Wij zorgen ervoor dat je vor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt. Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming en een maximale bewegingsvrijheid. Wij willen met elk kledingstuk het verschil maken. Wij leveren zowel in kleine en grote aantallen, tegen de beste voorwaarden.

ONZE MERKEN

Wij zijn officieel verdeler van een zeer groot assortiment aan werkkleding merken van Blåkläder, Jobman, Herock, Velilla, 24/7 Jeans, Monitor shoes, Yoko Hivis, Steve Jeans, ....

WERKKLEDIJ OF BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN

Werkkleding of bedrijfskleding bedrukken, zorgt er niet alleen voor dat jij of jouw team er netjes bijlopen, het zorgt ook voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van je bedrijf. Maar daarnaast kunt u het ook inzetten als reclamemiddel. Laat uw werkkleding bedrukken met uw logo en maak uw bedrijf en medewerkers extra zichtbaar.
Met uw bedrukte bedrijfskledij met logo weet iedereen direct wie goed werk levert. Als uw bedrukte werkkledij dan ook nog eens mooi oogt, dan staat uw bedrijf helemaal in de picture.

Bedrukte werkkleding is een absolute meerwaarde voor alle beroepsactiviteiten en dit zowel voor de kleinere zelfstandigen en kmo, maar ook voor de grotere bedrijven.

Bezoek onze SHOWROOM

Kom gerust langs in onze showroom om ons assortiment werkkledij te bekijken en te passen.

 

© 2021 - 2023 TEXteam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel